miercuri, 29 aprilie 2009

Marele "O"

Exista vreo formula patentata pentru orgasm? Multi barbati si femei se gandesc “daca as stapani tehnica corecta, atunci s-ar intampla”. Dar adevarul este ca nu il poti forta. Reteta pentru orgasm este formata partial din crearea ambientului potrivit pentru o partida cu focuri de artificii, si partial din a permite acestui lucru sa se intample.

Ce vreau sa spun? In timp ce atingerea corecta te poate ajuta sa ajungi pe culmile climaxului, de fapt orgasmul femeii se afla in aceeasi masura in creier cat se afla in atingere si in placerea fizica.

Intrebarea este: ii oferi marelui “O” atentia pe care o merita?

Un orgasm se intampla atunci cand esti complet prezenta in moment, cand mintea este concentrata asupra detaliilor, si asupra lucrului care se intampla chiar acum. Nu derulezi in minte o lista a lucrurile pe care urmeaza sa le faci, sau pe care trebuie sa le faci, nu te intrebi cum arati, si nu esti preocupata de ceea ce gandeste partenerul tau. Te gandesti numai asupra experientei, asupra senzatiilor fizice si asupra conexiunii dintre tine si partenerul tau. Daca renunti la toate celelalte ganduri, e mult mai probabil ca vei obtine ceea ce iti doresti.
Data viitoare cand esti in cautarea unui orgasm, incearca sa blochezi toate celelalte ganduri, mai putin pe “aici si acum”.

Mintea ta ar trebui sa se concentreze numai asupra:

1. Atingerii partenerului tau
2. Felul in care miroase partenerul tau
3. Energia dintre voi doi
4. Senzatia fizica din organele tale genitale – vizualizeaza fluxul de energie si caldura pe masura ce realizezi acea conexiune cu partenerul tau si imagineaza-ti acea caldura trecand prin tot corpul tau.
5. Experimenteaza noi metode de a va atinge
Bucura-te de moment!

Si in plus, s-ar putea sa vrei sa incerci niste pozitii noi si placute

Niciun comentariu: